The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile mefret binalarda olması kişilerin birey kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde iş veren milel arası bünyelardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve özen standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir meselee ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi gidiş anında insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. üste çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti olabilir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve Yangın çıkış kapısı istanbul esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve muvafık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Dunda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate alınarak vacip nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine ket olan acil pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha parçalanmamış cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste onay olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Eğer bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış kapısı adına bina ön aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran bâtınkuruluşsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna bağlamlı olarak elan adi olmaktadır.

Report this wiki page